tesla-jaguar-challenge
Jaguar liker å sammenligne bilen sin med Model X.

Annonse


Se hvordan Jaguar prøver å kapre Model X-kunder

Jaguar har den siste tiden forsøkt å kapre til seg Tesla-kunder med en reklame der de I-Pace og Model X fra de to selskapene stilles side om side med oppramsing av en rekke spesifikasjoner som nesten utelukkende faller i Jaguar sin favør.

Gunstige lånevilkår

Den britiske bilprodusenten introduserte den elektriske SUV-modellen i fjor og har allerede sett gode salgstall i flere markeder rundt omkring i Europa, deriblant her til lands. I USA derimot er saken en annen der salget går så dårlig at produsenten til tider har fristet med en rente på null prosent for å få økning i salget.

Nå melder flere Tesla-eiere uavhengig av hverandre at de har mottatt reklamebrosjyrer fra Jaguar der I-Pace fremstilles som et bedre kjøp en Model X:

Jaguar-I-Pace-Tesla-Model-X

Annonse


Av brosjyren går det frem at Jaguar sin modell er billigere og kommer med bedre garantivilkår blant andre ting. Det er neppe første gang Jaguar gjør en direkte sammenligning mellom de to bilene, der de i 2018 laget en hel video der de sammenlignet akselerasjonsegenskapene til de to bilene:

Synes du denne reklametaktikken er forsvarlig?

Kilde:
Electrek