huawei-mate-30
Huaweis Mate 30-serie kan avdukes den 19. september.

Annonse


Dette er med stor sannsynlighet datoen for Huawei Mate 30-lansering

Huaweis andre rekke med flaggskiptelefoner skal ifølge russiske hi-tech-mail lanseres neste måned. Nettstedet siterer Dr. Wang Chenglu, programvaresjef i Huawei som har uttalt at selskapet vil vise frem Mate 30-rekken i Europa den 19. september.

Kan bruke HarmonyOS i Mate 30 Lite

Ryktene om hva som får seg til i telefonene av funksjoner og spesifikasjoner er mange. Telefonene er antatt til å levers med EMUI 10, men en interessant detalj er hvorvidt Huawei planlegger lansering av en Lite-versjon av Mate 30 som eventuelt kan bli deres første store mulighet til å vise frem det nye operativsystemet, HarmonyOS.

Ellers er det stor tvil rundt hvorvidt Huawei kommer til å forlate Android for de øvrige telefonene – som en tilhenger av telefonene deres så kan du derfor beroliges med at Android vil være det gjeldende hovedoperativsystemet på mobilfronten i relativt lang tid fremover, noe toppledelsen i det kinesiske selskapet selv har gitt uttrykk for.

En oppgradert og hittil uannonsert prosessor?

Det russiske nettstedet melder at Mate 30-serien blir utstyrt med den hittil uannonserte Kirin 990-prosessoren, noe som går mot tidligere rykter som utnevnte Kirin 985 for den samme jobben. 990-prosessoren blir isåfall en oppfølger i den solide Kirin-serien til Huawei, og en naturlig antakelse er at brikken vil være mer energieffektiv enn noensinne før.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse