huawei-mate-30-is-that-you
Huawei Mate 30 eller 30 Pro kan bli seende slik ut, med en noe annerledes tilnærming på kameradesignet.

Annonse


Huawei Mate 30-lekkasje viser futuristisk kameradesign

Med bakgrunn i at Huawei P30 Pro har hele fire kameraobjektiv på baksiden og Mate-serien som regel slår Pro-variantene på kamera så er det lite som tilsier at Mate 30 og eventuelt Mate 30 Pro vil være noe dårligere enn P30 Pro. En ny lekkasje tyder på at Huawei kan ha hatt en helt ny tilnærming i kameraoppsettet med sin kommende flaggskiptelefon, i hvert fall når det gjelder designet på dette.

Sirkelformet kameradesign

Brukeren ichangezone står for et lekket bilde på Weibo som senere har blitt snappet opp av PhoneArena. Her kan man se baksiden på det som enten kan være Mate 30 eller Mate 30 Pro med et sirkelformet kameraplassering med fire objektiv og en LED flash. Huawei-kjennere ser at dette er i sterk kontrast til tidligere telefoner:

Folk som gjør sitt beste med å løse teksten ved kameraet finner at det står noe i lag med “5x optical zoom” slik at det sannsynligvis er prat om en telefotosensor. Resten er noe vanskeligere å spekulere i, men det er ikke usannsynlig at disse er de samme man finner i P30 Pro men muligens med noen oppgraderinger der det har vært mulig å legge opp til dette.

Annonse


Til opplysning finner man et hovedobjektiv på 40MP, en 20MP for vidvinkel og et Time of Flight-objektiv for dybdemåling på P30 Pro.

Hva fasiten blir er det få som vet akkurat nå, men vi gleder oss til å finne ut av det når Huawei etter all sannsynlighet annonserer mobilen om noen få måneder.

Liker du kameradesignet i lekkasjen over?

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse