ninja-twitch-mixer
Tyler Blevins - kjent bedre som Ninja, langet ut mot Twich og fikk flertallets støtte i det. Nå snur den populære strømmetjenesten.

Annonse


Fortnite-stjerne langer ut mot Twitch

Vi skrev forrige uke hvordan Fortnite-spilleren og den store Twitch-profilen Tyler “Ninja” Blevins gjorde en overgang til strømmetjenesten Mixer (Microsoft) etter å ha oppholdt seg på den svært populære rivaltjenesten Twitch i flere år.

Uttrykker frustrasjon

På få dager oppnådde han den store milepælen som er én million abonnenter, en bra prestasjon til tross for tilhengerne hans gratis kan abonnere på kanalen de to første månedene.

Nå har Blevins sett seg lei hvordan Twitch har håndtert overgangen, det gir han klart uttrykk for i en liten video som etter noen timer er besvart av Twitch-ledelsen.

Det var tilsynelatende ingen sure følelser mellom de forskjellige partene til å begynne med, og Blevins forteller i en kort videosnutt som er publisert på Twitter at teamet hans skulle forsikre en problemfri overgang for seernes beste. Der langet han ut mot Twitch spesifikt for å bruke hans konto eksklusivt som en reklameside for annet innhold på nettstedet, også det som kan se ut som pornografisk innhold.

Annonse
Blevins understreker at han er helt alene om denne typen behandling av den populære strømmetjenesten – ingen andre profiler skal ha fått kontoen sin omgjort til en reklameside for andre innholdsskapere.

Twitch beklager

Noen timer etter at videoen ble publisert så har administrerende direktør i Twitch svart på kontroversene, der han beklager situasjonen direkte overfor Ninja. Han forteller at Twitch testet et nytt system der det gis anbefalinger om andre tilsvarende kanaler mens en konto er offline.

Shear beklager også det upassende innholdet som dukket opp, og bekrefter at de nå har slettet kontoene det gjelder permanent. Ninja sin konto derimot er reversert til det gamle utseendet der man har tilgang på hans gamle videoer og klipp.

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse