Galaxy-Note-10-Plus-1
Få er like aktive som Ice Universe med lekkasjer, nå har han publisert bilder av både Note 10+ og det som antakelig er 2019 iPhone XR.

Annonse


Ny lekkasje viser antakelig Galaxy Note 10+ og 2019 iPhone XR

For noen timer tilbake publiserte Ice Universe på Twitter bilder av det som hittil må være bildene som tydeligst viser den kommende flaggskiptelefonen fra Samsung. Kort tid etter publiserte han så et bilde som antakelig viser Apples iPhone XR-variant for 2019 fra forskjellige vinkler.

Tynnere rammer enn noensinne

Samsung-lekkasjen først: det er lagt frem to bilder uten særlig store avvik der det ene er litt lysere enn det andre og legger opp til at man skimter en iPhone 11 eller oppfølgeren til XR i refleksjonen. Det kan hende vi overtolker det, men litt komisk er det uansett med hensyn til hvordan to ulanserte smarttelefoner fra to vidt forskjellige produsenter har havnet samme sted.

Bildene viser uansett ganske tynne rammer i både bunn og topp takket være manglende høyttaler i front og en Infinity O-skjerm for kameraplassering. Av designendringer er det for øvrig ventet blant annet at Samsung dropper 3.5mm-lydinngang og stiller hovedkameraet vertikalt fremfor slik vi har sett det i nyere Samsung-mobiltelefoner.

Mer om selve spesifikasjonene som driver telefonen kan du lese her.

Annonse
Render-bilder av iPhone XR-oppfølger

Også iPhone-lekkasjen – for i samme tråd der bildene ovenfor ble offentliggjort så publiserte Ice Universe et databilde av det som antas å være det iPhone XR-tilsvarende for årets rekke med iPhone-modeller fra Apple.

Om lekkasjen viser ekte vare så betyr det at vi kan forvente flere av disse som viser Apples kommende smarttelefon fra uoffisielt hold i tiden som kommer før selskapet selv annonserer telefonen i høst.

Hva tenker du – er dette troverdige lekkasjer?

Kilde:
MS Poweruser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse