galaxy-note-10-samsung
Samsung Galaxy Note 10 byr på spennende spesifikasjoner - vi gleder oss til å ha den på testbenken.

Annonse


Sender Galaxy S10 i grøfta med spesifikasjonene til Note 10

Kun knappe to uker gjenstår før vi vitner lanseringen av Samsung Galaxy Note 10 under Unpacked-arrangementet deres, og man har all grunn til å glede seg hvis man har tenkt å gå til anskaffelse av telefonen. Lekkede spesifikasjoner tyder nemlig som forventet at smarttelefonen blir et beist med innmat som knuser det meste av konkurranse der ute.

Bruker den helt nye Snapdragon-brikken

Den ferskeste lekkasjen kommer fra Steve i OnLeaks på Twitter, der han bekrefter (så langt dette går) at både Galaxy Note 10 og Note 10 Pro (eller Plus, vi får vente å se) blir utstyrt med Snapdragon 855 Plus-brikken. Dette motstrider tidligere rapporter om at de begge blir utstyrt med standard Snapdragon 855.

Denne oppgraderingen gjør telefonen et hakk bedre enn lillebror Galaxy S10 som altså bruker den vanlige utgaven som vi en stund har hatt tilgang på.

Av spesifikasjonene går det dessuten frem at det alternative brikkesettet blir Exynos 9825 (7nm) fremfor 9820, antakelig er det dette brikkesettet som gjør seg gjeldende for markedet utenom det amerikanske.

Annonse
Mange ting til felles – men slik er de annerledes

Til felles har Note 10 og 10 Pro at begge kommer ned 8GB minne og 256GB lagring samt UFS3.0 og S-Pen med “Air Actions”-bevegelser og en rekke andre ting. Det som skiller de to modellene er en større, 6.8-tommers AMOLED-skjerm av typen Infinity-O på Note 10, sammen med tillegget av en ToF-dybdesensor og et betraktelig større batteri på 4300mAh, sammenlignet med 3600mAh i vanlig Note 10. Begge har støtte for 45W-hurtiglading.

Avslutningsvis kan det nevnes at PowerShare-funksjonen tillater lading på opptil 15W. Til sammenligning så påstår PhoneArena at Samsung Galaxy S10 presterte å dele batteri i 4.5 watts styrke.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse