Cuphead Tesla
Cuphead, du vet det retro-inspirerte tegneserie-spillet som er svært vanskelig, blir tilgjengelig i Tesla-biler i sommer.

Annonse


Kommer til Tesla neste måned

Teslas infotainment-system består av et stadig voksende spillbibliotek, og som lovt tidligere av Elon Musk kommer også det kritikerroste indie-spillet Cuphead til en Tesla-bil nær deg ganske snart.

Det viser seg nå at «ganske snart» betyr i august. Det bekrefter Musk på Twitter.

Samtidig avslører han at en Minecraft-versjon for Tesla har «høy prioritet».

Annonse


Musk: – Cuphead trenger ikke 4K

Cuphead ble lansert til Xbox One og Windows i 2017 og senere til Nintendo Switch og MacOS. Spillet, som først ble vist frem i 2013, fikk mye oppmerksomhet takket være den håndtegnede retro-stilen.

På Teslas infotainment-system vil Cuphead kjøre med 60 bilder i sekundet. Musk legger til at Teslas skjermer ikke støtter 4K, men at det strengt tatt ikke er nødvendig med en så høy oppløsning for dette spillet.

Les også: Videostrøm fra Netflix og YouTube snart klar for Tesla

Støtte for utvidet lagringsplass

Via Twitter kommer det også frem at spillet utnytter Unity-porten som er utviklet for Teslas innebygde OS. Det jobbes nå med finjustering av kontrollsystemet for å gjøre spillet klart til august-lansering.

På grunn av begrenset lagringsplass i Tesla-bilene har mange lurt på hvor mange spill man egentlig kan ha installert samtidig. For å løse dette tilbyr Tesla ekstra lagringsplass via USB.

Ved å plugge inn en USB-enhet kan man altså utvide lagringsplassen og dermed lagre flere nedlastede spill.

Som med alle andre Tesla-spill er det kun mulig å spille når bilen står parkert.

Kilde:
TechCrunch

Annonse