Annonse


Har du noen gang lurt på hvilken bil Elon Musk kjører selv?

Når bilprodusenten Tesla nå har bygget seg opp et passe stort inventar med bilmodeller så er det ikke overraskende at mange lurer på hva sjefen i selskapet kjører til daglig selv. Elon Musk har nok sett seg lei de daglige spørsmålene om dette, og svarer nå en gang for alle på Twitter.

Ikke Model 3, som noen påstår

Mellom 2008 og 2012 produserte selskapet kun én bil, Tesla Roadster, mens de mellom 2012 og 2015 la om til produksjon av Model S, før Model X så inntok markedet. I nyere tid har man som de fleste vet også valget om Model 3, og hvis du trodde det var en slik variant Elon Musk kjører mest aktivt så tok du feil:

En Model S med Performance-pakke med utviklerversjon av Full selv-driving-brikken montert er altså bilen har foretrekker til daglig bruk, med Model 3 Performance som andrevalget og Model X dersom han har med barna sine.

Annonse


Tidligere har han gitt uttrykk for at han ikke får forskjellsbehandling av Tesla når han kjøper et av sine egne kjøretøy. Det er også kjent at han som regel kjøper et av de første produksjonsmodellene av de nye bilene de lager, om ikke den aller første.

SpaceX-pakken kan vises neste år

I andre Tesla-nyheter så vet vi nå at det finnes en mulighet for en liten demonstrasjon av sveveegenskapene til den kommende varianten av Tesla Roadster, som Musk har hintet til de siste månedene.

Musk svarer at det kan skje i slutten av neste år:

Kilde:
Electrek

Annonse