Iphone_11
Et av konseptbildene som dekselprodusenten har lagt ut.

Annonse


Blir iPhone rett og slett kjedelig i år, også?

Vi har tidligere sett forskjellige grafiske konsepterer av den kommende iPhone 11 og iPhone 11 Max. Slike konsept-rendringer er alltid basert på spekulasjoner og antagelser, siden Apple enda ikke offisielt har kommet ut med endelige bilder av telefonene.

Men – for hver måned som går nærmer det seg jo lansering av de neste Apple mobilene – og produsenter som lager tilbehør og deksler til slike telefoner hevder å sitte på modeller eller tegninger som etter sigende skal være mye mer nærliggende endelige design.

Kommer fra dekselprodusent

Et av disse selskapene er Olixar. Den britiske nettbutikken Mobile Fun har fått tak i nye konseptbilder fra Olixar som viser hvordan nye iPhone 11 muligens kan se ut.

I likhet med flere andre konseptbilder av disse mobilene så ser vi nok en gang tre kameralinser montert i en trekant-konfigurasjon. Hele kameraområdet er litt uthevet fra overflaten på baksiden. Ryktene tilsier at Apple vil bruke et heldekkende glass som også dekker kameraene.

Annonse


Nytt knappedesign?

Videre er det også tegn til at Apple muligens kan endre om på hvordan ‘mute’-knappen plasseres. Skal man tro at de nye konseptbildene er en korrekt representasjon – så har denne nå fått avrundet form, og er bevegelig opp og ned – i motsetning til sidelengs som tidligere. Dette kan være et designvalg Apple gjør for å spare plass med tanke på det nye kamera-området på baksiden.

Apple kan komme til å bytte ut USB-C kontakten med en Lightning-plugg istedet for nye iPhone 11. Dette er spekulasjoner, men hvis de gjør det vil antageligvis en USB-C adapter kunne følge med for de some trenger det.

Ferske lekkasjer peker i retning av at Apple ikke går for USB C i år heller.

Både iPhone 11 og iPhone 11 Max skal få større batterier, og september skal etter planen være tidsrommet da Apple formelt kommer med lanseringsdetaljene.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse