Så nærme har du aldri vært iPhone 11
Et av konseptbildene som viser hvordan kommende iPhone 11 Max muligens kan se ut med nattmoduset i iOS 13.

Annonse


Så nærme har du aldri vært iPhone 11

Det er enda ikke offisielt hva Apple’s nye iPhone-modeller skal hete, men foreløpige kallenavn på de to mest spennende utgavene er iPhone 11 Max, og iPhone 11.

Slik ser den ut under bruk

Nå har en designer i Tyskland laget høyoppløselige konseptbilder av hvordan telefonene og deres kameraer kan komme til å se ut – og det er ganske så stilig.

Det må presiseres at disse ikke nødvendigvis representerer endelige designvalg som Apple vil ta, men dette er mer eller mindre hvordan mobilene blir seende ut. Hvordan vet vi det? Fordi vi har sett de samme tekniske tegningene dukke opp i Kina en rekke ganger.

Hemmelige kildefiler på avveie

For ikke så lenge siden kom nemlig CAD-filer for modellene på avveie via et tyveri fra fabrikken hvor Apple skal produsere iPhone 11.

Annonse


CAD-filer er 3D-modeller som blant annet brukes til utforming av deler i masseproduksjon.

Så nærme har vi aldri vært det endelige produktet

Med disse filene kan man også med programvare lage naturtro, datagenererte bilder – med simulerte farger, mønstre, og lyssetting. Slik har designeren Hasan Kaymak i Tyskland greid å lage disse konseptillustrasjonene.

Skal man tro at bildene representerer hva Apple 11 kommer til å by på, så ligger det an til et svært interessant trippel-kamera design, formet i et kvadrat øverst på baksiden av Max-telefonen.

Max-modellen viser også en tre-kamera konfigurasjon, men hvor linsene er plassert på rekke for et penere design-utrykk.

Ta en nærmere titt

Alle de nye konseptbildene for Apple iPhone 11 Max og Fold er lagt ut tilgjengelig for nedlasting her.

Den tyske designeren har selv tatt noen friheter med valg av farger når han genererte bildene, siden det heller ikke er kjent hva slags fargekombinasjoner som blir tilgjengelig i de endelige utgavene.

Eksempelvis vises kamera-områdene som sorte – men det ryktes fra Apple at de kan komme til å ha matchende farger på kameraene som på resten av telefonens bakside.

Bildene viser også hvordan den nye ”dark mode”-funksjonen på iPhone sine OLED-skjermer kan komme til å se ut. Vi venter i spenning på å kunne se og teste telefonene når de kommer ut en gang til høsten.

Kilde:
Hasan Kayamak Design

Annonse