diablo-4-blizzard
Diablo 4 lanseres tidligst i 2020, går det fram av den franske artikkelen.

Annonse


– Diablo 4 lanseres tidligst i 2020

Diablo 4 er i beste fall en dårlig skjult hemmelighet: det er ikke offisielt annonsert av Blizzard enda, men spillets eksistens er det liten tvil om. Blant annet skal det ha blitt meldt at selskapet droppet andre prosjekter for å prioritere Diablo 4 i enda større grad, deriblant måtte et StarCraft-spill vike.

– Ansatte har fått en sniktitt

En sak i den franske nyhetsavisen Le Monde går dypt til verks i de nylige oppsigelsene Blizzard har foretatt seg, men sniker inn et lite avsnitt der det nevnes at en del av selskapets ansatte skal ha fått sett en Diablo 4-presentasjon:

– Hva fremtiden innebærer? Vel, de ansatte i Blizzard Entertainment har fått se en presentasjon av høyt etterspurte Diablo 4, i tillegg til at de har fått kunnskap om et nytt Overwatch-spill som lurer i horisonten. Når det er sagt så vil ingen av dem lanseres før 2020, og de ansatte i Versailles-avdelingen vet ikke helt enda om de kommer til å være ansatt i selskapet når spillene lanseres.

Ingen detaljer rundt innholdet

Det foreligger altså ingen detaljer omkring hva denne presentasjonen har vist frem, men det gir i det minste de mest ivrige tilhengerne et lite håp om at de bør ha kommet et stykke på veien dersom de kan vise frem innhold på denne måten.

Annonse


Her er Blizzards planer for Diablo 4

Gleder du deg til Diablo 4?

Kilde:
Wccftech

Annonse