Nye Microsoft Edge kan testes av mange flere nå

microsoft-edge-windows-7-8
Microsoft har med dette hentet Chromium-baserte Edge på alle de store plattformene.

Om du av en eller annen grunn fremdeles befinner deg på en eldre Windows-versjon så kan det være gode nyheter at du endelig kan prøve ut nye Microsoft Edge, den Chromium-baserte nettleseren til Microsoft. Av eldre Windows-utgaver som nå støttes er Windows 7, 8 og 8.1.

Tilgjengelig nesten overalt

Det betyr at den nye nettleseren er tilgjengelig på alle plattformer som i utgangspunktet var planlagt, inkludert Windows 10 og macOS.

Microsoft skriver i et blogginnlegg at de er fornøyde med å kunne tilby prøveversjoner fra den såkalte Canary-kanalen på nye plattformer, og at utviklere og brukere på alle store plattformer nå kan prøve ut den neste versjonen av Microsoft Edge for seg selv. Det presiseres i tillegg at brukerne vil finne “stort sett den samme opplevelsen og sett med funksjoner” som i Windows 10.

Annonse

Last ned her – kjente problemer

Om du er ivrig på å komme i gang så får du lastet ned nettleseren fra Insider-siden for Windows 7, 8 og 8.1 her, men vær oppmerksom på at det finnes noen problemer og mangler, blant disse er for eksempel støtte for mørk tema som enda ikke er implementert i denne versjonen.

Kilde:
Wccftech

Annonse
Annonse