microsoft-edge-windows-7-8
Microsoft har med dette hentet Chromium-baserte Edge på alle de store plattformene.

Annonse


Nye Microsoft Edge kan testes av mange flere nå

Om du av en eller annen grunn fremdeles befinner deg på en eldre Windows-versjon så kan det være gode nyheter at du endelig kan prøve ut nye Microsoft Edge, den Chromium-baserte nettleseren til Microsoft. Av eldre Windows-utgaver som nå støttes er Windows 7, 8 og 8.1.

Tilgjengelig nesten overalt

Det betyr at den nye nettleseren er tilgjengelig på alle plattformer som i utgangspunktet var planlagt, inkludert Windows 10 og macOS.

Microsoft skriver i et blogginnlegg at de er fornøyde med å kunne tilby prøveversjoner fra den såkalte Canary-kanalen på nye plattformer, og at utviklere og brukere på alle store plattformer nå kan prøve ut den neste versjonen av Microsoft Edge for seg selv. Det presiseres i tillegg at brukerne vil finne “stort sett den samme opplevelsen og sett med funksjoner” som i Windows 10.

Last ned her – kjente problemer

Om du er ivrig på å komme i gang så får du lastet ned nettleseren fra Insider-siden for Windows 7, 8 og 8.1 her, men vær oppmerksom på at det finnes noen problemer og mangler, blant disse er for eksempel støtte for mørk tema som enda ikke er implementert i denne versjonen.

Kilde:
Wccftech

Annonse