Her kjører vi Microsoft Edge på Mac. Du kan gjøre det samme

edge
Edge kan nå testes på Mac.

Microsoft har satt i gang sin årlige Build-konferanse, og vi har allerede skrevet om selskapets planer for å gjøre Edge til en bedre og mer sikker nettleser.

Selskapet ga også en sniktitt på Edge for MacOS. Ja, du leste riktig – Edge blir også tilgjengelig for Apples operativsystem.

Første Microsoft-nettleser på Mac siden 2003

Microsoft blir som kjent bygget om i disse dager – den nye versjonen er bygget på Chromium-motoren.

Annonse

Utseendemessig er den ikke så altfor ulik Google Chrome.

Edge er den første Microsoft-nettleseren på Mac siden Internet Explorer, som for øvrig fikk sin siste oppdatering på plattformen for nesten 16 år siden. Internet Explorer var standardnettleseren på Mac mellom 1998 og 2003, før den ble erstattet med Safari.

Prøv den nå

På Reddit dukket det opp rapporterer fra brukere om at en canary-versjon av Edge er tilgjengelig for nedlasting. Vi har selv installert denne test-utgaven, og den fungerer smertefritt.

Førsteinntrykket er at den oppleves som en rask og lett nettleser, som fort kan ende opp med å bli et reelt alternativ til både Chrome og Safari.

Hvis du vil teste Edge for MacOS kan du laste ned Canary-versjonen her. Husk at dette er en tidlig testutgave av Mac-versjonen, så forvent noe smårusk her og der.

Kilde:
Macrumors

Annonse
Annonse