Skjermbilder fra TV-appen til macOS 10.15 lekket

Skjermbilder fra nye macOS 10.15 Musikk og TV apper lekket
Apple forsøker å gjøre media-appene enda mer brukervennlige i macOS 10.15.

Vi skrev i går om ny funksjonalitet som kommer i neste versjon av iOS 13, og på den kommende Worldwide Developers Conference (WWDC) messen neste mandag forventes Apple å komme med mange store nyheter rundt både iOS og macOS.

Utviklere sterkt knyttet til macOS 10.15 prosjektet skal nok en gang ha delt nye og eksklusive skjermbilder med websiden 9to5Mac. Denne gang er det musikk- og TV-appene som tydeligvis har fått en overhaling.

Fra gråtone til farger

Musikk-appen er basert på iTunes, og den ser ganske lik ut som TV-appen. Begge har en grå sidemeny til venstre, og et hvitt hovedområde hvor media spilles av.

Annonse

Lenge har meny-ikonene på forskjellige apper vært uten farger, men Apple ser nå ut til å gå tilbake til mer fargerike ikoner. Disse har graderte fargetoner og er skyggebelagte. Søkefunksjonen for musikk er også flyttet til sidemenyen. Full synkronisering mellom dine andre musikk-enheter som iPhone eller iPod støttes selvsagt som før.

Ny gruppering i TV-appen

TV-appen har mer likheter med Bok-appen, i det at den viser hovedkategorier øverst som Watch Now, Movies, TV Shows, Kids, og Library. Når man klikker disse vil en dedikert sidemeny dukke opp for hver av dem.

Vi kan regne med å få mange flere ferske skjermbilder og oppdateringer om hvordan nye macOS 10.15 vil komme til å se ut neste uke.

Kilde:
9to5Mac

Annonse
Annonse