Android Q-betaen er tilgjengelig for OnePlus 7 og 7 Pro
Nå er det klart - betaen til Android Q er på OnePlus 7.

Android Q-betaen er tilgjengelig for OnePlus 7

Ved årets I/O-arrangement bekreftet Google at OnePlus 7-serien får støtte for Android Q-betaen når telefonen blir tilgjengelig. Nå har OnePlus lansert den første versjonen av betaen, og denne kan lastes ned for både OnePlus 7 og 7 Pro.

Ikke på latsiden

Den kinesiske mobilprodusenten har ellers ikke vært på latsiden når det gjelder å bringe støtte for betautgaven av nye Android til telefonene sine ellers: tidligere denne måneden var de raskt ute med å gjøre den tredje versjonen av betaen for Android Q tilgjengelig på OnePlus 6T. Som i tilfellet med denne telefonen så må du naturligvis forvente å komme over en og annen feil eller manglende funksjon dersom du oppdaterer programvaren.

Hittil er det et par kjente problemer relatert til SMS-sending, navigering og Ambient Display blant annet, noe som tilsier at du må være forberedt på disse dersom du hopper over.

Her kan du laste ned – vær forsiktig

Om du interesserer deg for å teste betaen til Android Q på OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro så finner du uansett det du trenger her. Selskapet påpeker at du bør vite hva du gjør, slik at du rett og slett ikke ødelegger den flunkende nye telefonen din.

TEST: Bedre mobil får du ikke til denne prisen – dermed basta!

Kilde:
9to5Google