Lyst på Photoshop til iPad?

photoshopccsynkronisering
Er du heldig kan du teste en beta-versjon av Photoshop CC for iPad allerede nå.

Adobe jobber med en iPad-versjon av Photoshop, og har du lyst til å teste programvaren får du endelig mulighet til å registrere deg for en beta-versjon.

Dessverre er det usikkert hvor mange som får tilgang, og hva som er kriteriene, men er du interessert kan du registrere deg her (Google Forms-skjema). Du blir bedt om å oppgi e-postadresse, navn og hvorfor du er interessert i å teste programvaren.

Slik blir Photoshop på iPad

Det vi vet er at Photoshop CC kommer til iPad iløpet av året, og at det er snakk om en komplett versjon av applikasjonen.

Annonse

iOS-versjonen vil synkroniseres opp mot Creative Cloud, noe som betyr at endringer du gjør i iPad-versjonen sømløst vil overføres til skrivebordsversjonen automatisk.

Dette sa Adobe om Photoshop på iPad da de annonserte nyheten:

«Ekte Photoshop kommer til iPad så du kan skape noe uvirkelig. Alle dine kjente skrivebordsverktøy og arbeidsflyter er innen rekkevidde, alt fra retusjering og og sammensetning til flekkfjerning og blend-moduser. Lag? Alt er der. Oppløsning? Ingen forskjell. Dine PSD-filer er nøyaktig de samme, enten du jobber fra skrivebordet eller toppen av et fjell»

Kilde:
9to5Mac


Annonse
Annonse