Photoshop CC for iPad kommer i 2019 med synkronisering

Annonse


iPad får Photoshop med synkronisering i 2019

I dag på Adobes MAX konferanse is Los Angeles annonserte et produkt for iPad: Photoshop CC som er en full utgave av programvaren, vil komme for iPad i 2019, med støtte for synkronisering.

Bruk samme Photoshop PSD-fil på iPad og Desktop

Redigeringer laget i en PSD-fil på en iPad vil sømløst synkroniseres via Creative Cloud til skrivebords-versjonen av Photoshop, hvor den samme filen kan åpnes og justeres.

Siden begge Photoshop CC-versjonene for både iPad og skrivebordet deler funksjoner, så kreves det ikke å eksportere, konvertere eller justere når du flytter mellom iPad og desktop.

Denne sømløse synkroniseringen er muliggjort av Cloud Documents og er et nytt stykke av Creative Cloud-puslespillet til Adobe.

Annonse


Flere Photoshop-funksjoner for iPad kommer

For å sende en 1.0-versjonen raskt ut til kundene, så melder Adobe i samme artikkel at PS CC for iPad aller først vil få et mindre sett av muligheter, og at resten kommer i løpet av 2019.

Adobe har ikke avslørt noen tidslinje for når vi kan forvente at denne overføringen skal være komplett, men synkroniseringen kommer i 2019  – det er de sikre på.

 

 

Kilde:
9to5mac