Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Disse lekre hodetelefonene har en stiv pris. (Ill.: Master & Dynamic)

Master & Dynamic lanserer lekre hodetelefoner med støydemping

Men luksus koster.

Master & Dynamic lanserte i fjor sine første trådløse ørepropper MW07 (vi ga dem 9/10), men selskapet har hittil manglet hodetelefoner med støydemping.

Aktiv støydemping

Takket være de nye MW65 har dette endret seg. Dette er «over øret»-hodetelefoner med aktiv støydemping (ANC).

MW65 kombinerer lær og metall, et av selskapets sikreste kjennetegn. I tillegg til støydemping har disse en dedikert Google Assistant-knapp.

Stiv pris

Prisen reflekteres også av disse nye funksjonene. Vil du skaffe deg disse hodetelefonene må du ut med 4.999 kroner.

MW65 beholder for øvrig mye av det samme designet som forgjengeren MW60. Her er hodebøylen dekket av lær mens ørepute-materialet er lammeskinn. Kombinert med sitt metalldesign er dette hodetelefoner i premium-klassen.

Blir den brune lærfargen i overkant mye for deg, kan du også velge en variant med svart lær.

24 timer lyttetid

Hodetelefonene kommer med Bluetooth 4.2, og Master & Dynamic lover en rekkevidde på opptil 20 meter. På én enkelt oppladning skal du kunne lytte til musikk i opptil 24 timer.

Men selskapet tilbyr også en funksjon for raskere lading. Dette gjør det mulig å lade opp til 50 prosent på kun 15 minutter.

Selv om MW65 er optimalisert for Google Assistant, fungerer kontrollsystemet på hodetelefonene like godt med Apples Siri.

Fungerer også godt med Siri

Verdt å nevne er det også at de kommer med en dedikert knapp for støydemping (ANC). Her kan du velge mellom høy (passer for fly og andre plasser med mye bråk), lav (kan brukes hvis det er mye vind ute) eller av (ingen støydemping).

Selvsagt kan du også endre volum, bytte lydspor og svare på samtaler med knappene på hodetelefonene.

Kilde:
Pressemelding

Stikkord: hodetelefoner, mw65