Samsung bekrefter skjermtrøbbel, skal undersøke problemene
Mark Gurmans Galaxy Fold etter to dager.

Annonse


Samsung bekrefter skjermtrøbbel, skal undersøke problemene

Samsung Galaxy Fold ble til å begynne med tatt i mot til stor glede blant entusiaster og anmeldere såvel som helt vanlige, og vanligvis uinteresserte folk.

Anerkjenner problemene

Det siste døgnet derimot har det stadig blitt meldt nye tilfeller der skjermen på den foldbare telefonen blir helt ubrukelig. For noen skyldes dette at de tok av en beskyttelsesfilm som Samsung hadde klistret på skjermen, mens andre har opplevd tilsvarende problemer nesten av seg selv.

Nå bekrefter Samsung at de er oppmerksomme på feilen, og at de forsøker å finne ut hva årsaken kan være.

Ikke ta av beskyttelsesfilmen

De påpeker at i to av tilfellene har brukerne gjort det de ikke skulle – nemlig å trekke av beskyttelsesfilmen som dessverre er litt for lett tilgjengelig hvis man drar en negl langs ett av hjørnene på telefonen. Disse skal ved ingen omstendigheter trekkes av forteller Samsung, og heller burde det ikke plasseres en ekstern beskyttelsesfilm på skjermen for øvrig.

Annonse


Samsung forteller at de fremover skal være mer bevisste på å påpeke det ytterste laget på skjermen, og at denne overhode ikke skal tas av. Enkelte skal faktisk ha fått dette i stor skrift når de tok ut telefonen fra boksen for første gang, mens andre mener de aldri så noe slikt.

Leveringen er altså fremdeles 3. mai, med mindre vi får opplyst om noe annet før den tid.

Kilde:
9to5Google

Annonse