– Den er utsolgt

- Den er utsolgt
Samsungs Galaxy Fold er allerede utsolgt i USA og det er ikke mulig å melde seg på reservasjonslisten. I Norge starter forhånddsalget 26. april med de første leveringene 3. mai.

Galaxy Fold-forhåndsbestillingene er stoppet av Samsung fordi mobilen allerede er utsolgt.

Utsolgt i USA

Det innebærer også at ventelisten for å forhåndsbestille den helt nye typen mobil, er borte, og at det ikke er flere Galaxy Fold å oppspore akkurat nå.

Samsung hevder selv de er overrasket over at enheten allerede er utsolgt. Det kan jo hende, men det er også like sannsynlig at de først produserte et mindre antall for nettopp å kunne si dette og med andre ord heve stemningen rundt et produkt som er veldig dyrt og muligens for å måle interessen.

Annonse

Uansett er den neste leveringsperioden nå i juni i USA.

ITavisens video hands-on med Galaxy Fold kommer i kveld.

Starter sent denne måneden i Norge

I Norge kan man melde seg på forhåndssalget 26. april (de første leveransene er 3. mai), mens dette stoppet allerede søndag kveld i USA.

Dette melder Samsung om den norske lanseringen:

Fra og med 26. april er det mulig for norske kunder å skrive seg på reservasjonslisten for å bli blant de første i verden som får ta del i det unike produktet, og få løpende leveringsinformasjon. Leveringen av Galaxy Fold, en av årets mest omtalte telefoner, begynner 3. mai. De første enhetene kommer til å selges og leveres til brukerne via samsung.com og Telia. Man kan også oppleve Galaxy Fold i Samsungs Shop-in-shop på Elkjøp Glasmagasinet.”

Annonse
Annonse