Flaut: advarer iPad Pro-eiere om problemer med Apple Pencil og bilnøkler
Apple underretter om en feil med ladende Apple Pencil i kombinasjon med en bilnøkkel.

Annonse


Flaut: advarer iPad Pro-eiere om problemer med Apple Pencil og bilnøkler

Apple er ikke ukjent for å støte på rare problemer med produktene sine en gang i blant. Nylig oppdaterte selskapet støttesiden til Apple Pencil til å omfatte en utspekulert feil der noen brukere opplever at de ikke kan åpne bilen sin som vanlig med bilnøkkelen sin dersom det er en ladende andregenerasjons Apple Pencil i nærheten.

Artikkelen fortsetter under.

Si dette fem ganger til iPhone-en din, så tar den natta

Signalforstyrelser

Selskapet forklarer at det oppstår forstyrrelser i signalforbindelsene mellom Apple Pencil og iPad Pro samt en eventuell moderne bilnøkkel som hindrer brukeren fra å låse opp bilen, eller at det i hvert fall blir trøblete å gjøre.

Annonse


Særlig gjør det seg gjeldende i scenarier der du eksempelvis har iPad-en i sekken i det du nærmer deg bilen – og ekstra spesielt er det at Apple påpeker det faktum at ladingen må være pågående for at feilen skal være der. Dersom pennen henger på den magnetiske rammen men er fullt ladet så skal ikke problemet oppstå.

Løsningen er ifølge Apple det naturlige skrittet som er å fjerne pennen fra ladeplassen sin, eventuelt flytte iPad-en litt lengre unna hvis det lar seg gjøre.

Har du opplevd problemer med å åpne bilen når du har en ladende Apple Pencil i nærheten?

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse