– Ja, vi har både nye bærbare PC-er og nettbrett på vei

- Ja, vi har både nye bærbare PC-er og nettbrett på vei
Google er ikke helt ferdige med maskinvare innen PC og nettbrett.

I mars var vi blant de som meddelte nyheter om at Google lå an til å skifte fokus fra maskinvare etter at man fikk nyss om at de fjernet flere titalls ansatte fra enkelte maskinvareprosjekter. Nå kommer kontrabeskjed fra Google selv, der de forteller at det absolutt er nye bærbare maskiner på vei.

– Ikke ferdige

Til å begynne med så ønsket de ikke å kommentere nyhetene da det ble kjent forrige måned.

Under Cloud Next 2019 holdt de en konferanse kalt “Introducing Google Hardware for Business” der det hintes til at eventuelle nye produkter er rettet mot det profesjonelle segmentet primært. Steve Jacobs i Pixelbook Group-prosjektet fortalte følgende:

Annonse

“Vi tror det er noen unike ting vi kan gjøre annerledes sammenlignet med Pixelbook og Pixel Slate som virkelig kan gi dem det de leter etter i disse tider med skyteknologi som en prioritet.”

Mystisk prosjekt

Det som også er spesielt er at Steve Jacobs på sin LinkedIn-profil refererer til tre ulike kategorier under deres arbeidsområde: Pixelbook, Pixel Slate og det som på mystisk vis heter “Emerging”, inntil videre.

Dessuten er det verdt å påpeke at selskapet i det stille har jobbet på et nytt operativsystem som potensielt kan erstatte både Android og Chrome OS i fremtiden.

Kilde:
The Verge

Annonse
Annonse