Sjekk bildet som får Assassin’s Creed-fansen til spekulere vilt

Assassin's Creed Viking
Dette er et kjent objekt for mange som har spilt et av spillene i Assassin's Creed-serien.

Er du blant dem som har ventet på at Assassin’s Creed skal ta for seg vikingtiden kan du ha noe å glede deg til.

Selv om Ubisoft ikke har bekreftet det offisielt enda, virker det nå svært sannsynlig at det neste spillet i serien går rett til vikingtiden.

Det er flere flere faktorer som indikerer dette.

Annonse

Velrenommerte Jason Schreier i Kotaku hevder at han har fått bekreftet fra to separate Ubisoft-kilder at det neste spillet fokuserer på vikingtiden. Spillet har angivelig fått kodenavnet «Kingdom» og skal etter planen komme ut i 2020. Ubisoft har allerede kunngjort at det ikke kommer noe nytt storspill i serien i år. Istedet kommer en Assassin’s Creed 3-Remaster.

Har du lagt merke til dette i The Division 2?

Med tilbake til viking-Assassin’s Creed: det er ikke bare Kotaku-informasjonen vi har å basere oss på.

I kjent Ubisoft-stil er det et easter-egg som peker i den samme retningen. I The Division 2 har flere oppdaget en tilsynelatende malplassert plakat som viser en skikkelse som ser ut til å holde noe som ligner Apple of Eden, et kjent objekt fra Creed-serien.

kowbq6iFi6DWPvtVoM7VM-650-80
Denne plakaten fyrer opp under spekulasjonene. (Ill.: AlifMorrisonudin)

Ulike varianter av dette objektet har vært til stede i både det originale spillet, Assassin’s Creed II og III, Brotherhood, Revelations, Syndicate og Origins.

Plakaten har fått fansen til å spekulere i om dette betyr at Assassin’s Creed skal ta for seg vikingtiden. Kombinert med Kotaku-informasjonen føler vi oss rimelig sikker på at det stemmer.

Hva tror du om et Viking-Assassin’s Creed?

 

Kilde:
Wccftech

Annonse
Annonse