"Assassin's Creed III" blir gitt ut i oppgradert form i mars.
"Assassin's Creed III" blir gitt ut i oppgradert form i mars.

Annonse


Tidenes mest forhatte “Assassin’s Creed”-spill får remaster

Vi tror man har et solid grunnlag for å mene at Assassin’s Creed III var det minst likte spillet i serien, i det minste hvis vi går noen år tilbake og nettopp hadde blitt servert med både Assassin’s Creed 2, Brotherhood og Revelations. Likevel er det nå Assassin’s Creed III som får en remaster.

Ny grafikkmotor

Det nye spillet ble lovet som en bonus til “season pass”-eiere av Assassin’s Creed Odyssey. I går bekreftet Ubisoft at spillet som har sin setting i den amerikanske revolusjonen endelig lanseres som både et separat spill og som del av Odyssey-sesongpasset den 29. mars.

Spillet lanserte i utgangspunktet på forrige generasjon spillkonsoller samt PC i 2012, hvor man tok styringen av den indianske snikmorderen Connor. I remaster-utgaven av spillet som lanserer neste måned, vil man finne en ny grafikkmotor, oppdaterte karaktermodeller og bedre teksturer blant annet.

I tillegg er 4K-oppløsning og HDR-støtte bekreftet for PC, Playstation 4 Pro og Xbox One X. Under kan du se en trailer der det gamle spillet sammenlignes med det nye:

Annonse
I remaster-utgaven inngår all nedlastbart innhold i tillegg til en kopi av PlayStation Vita-spillet Assassin’s Creed III Liberation.

“Assassin’s Creed III” blir tilgjengelig på PS4, Xbox One og PC den 29. mars.

Hvilken Assassin’s Creed er din favoritt?

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse