Twitter advarer brukerne om å ikke endre fødselsdatoen til 2007.
Twitter advarer brukerne om å ikke endre fødselsdatoen til 2007.

Annonse


Twitter advarer: IKKE fall for denne spøken!

Mikrobloggingstjenesten Twitter har sett seg nødt til å gå ut å advare folk om en spøk som har gått viralt, og som resulterer i at du blir stengt ute av brukeren din.

Låses ut av profilen

Spøken går ut på at man oppfordrer folk til å endre Twitter-fødselsdagen sin til en gang i 2007 for å åpne en rekke skjulte farger og temaer som man ellers ikke har tilgang til. I stedet for tilgang på skjulte farger så låses man automatisk ut av Twitter-brukeren sin som følge av at det sosiale mediet har en aldersgrense på 13 år, og at denne brytes dersom man oppgir fødselsdatoen til å være en gang i 2007.

https://twitter.com/TwitterSupport/status/1110690375008571392

Må legge frem ID-bevis

For de som har gått i fellen så er det en unødvendig stor belastning for å få tilbake kontoen sin, der man blant annet må ta kontakt med kundestøtte og legge frem ID der det kommer frem at man er 13 år eller eldre.

Annonse


Spøken har den siste perioden florert på Twitter der den kommer med ulike faktorer for å friste deg: enten det er disse skjulte fargene, at kontoen din kommer til å få verifikasjonssymbol eller at du kommer til å få admin-rettigheter på Twitter.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse