Apple klarer rett og slett ikke å mestre sine nye tastaturer, som egentlig ikke er så nye lenger da de har vært å finne i MacBooks i forskjellige versjoner siden 2015.

Annonse


Apple klarer ikke lage tastaturer – bekrefter MacBooks igjen har problemer

Tastaturene på MacBook-serien, de flate som ble introdusert for noen år tilbake er både elsket og hatet – ok, kanskje mest hatet.

Ingen gratis-service på de nyeste modellene

For ikke bare er tastene det motsatte av dype for å beholde et slankt MacBook-design, men de kan også feile veldig og da ikke lenger registrere tastetrykk.

Dette problemet har vært vedvarende på samtlige versjoner av Apples “butterfly”-taster og fremdeles får de det ikke til etter å ha utstyrt de nyeste MacBook-ene med et ekstra silikon-lag for å beskytte dem.

Apple har tidligere fikset tastene på MacBook fra 2015 til 2015, 2016 til 2017 MacBook Pro, gratis, men dette serviceprogrammet hjelper ikke de som eier MacBook Pro 2018 eller MacBook Air 2018, av en eller annen absurd årsak.

Annonse
Ikke bare er problemet at tastene ikke fungerer, men ofte dobles antall tegn selv om man kun har trykket en gang.

Tim Cook-biografi: – Apple har aldri vært mer vellykket enn nå.

Apple beklager igjen

Apple ber nå kunder med problemer om å kontakte deres support om man opplever problemer med sin 2018-MacBook, samtidig som de melder følgende:

“Vi er klar over at et lite antall brukere har problemer med tredje generasjons “butterfly”-tastatur og for det beklager vi. De aller fleste Mac-laptopkunder har en positiv opplevelse med det nye tastaturet.” Apple skriver som regel alltid “et mindre antall”, men vi er ikke så sikre på akkurat det.

Problemet er altså igjen gjeldende etter at Wall Street Journals teknologijournalist Joanna Stern skrev en artikkel om problemene hun opplever med sin MacBook – derfor er også tittelen som følger:

“Appl Still Hasn’t Fixd Its MacBook Kyboad Problm”. Dårlig PR? Det vil vi påstå, når de ikke klarer levere pålitelige tastaturer på maskiner til tusenvis av dollar.

 

Kilde:
WSJ
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse