Huawei kommer som vanlig med et stikk mot Apple.
Huawei kommer som vanlig med et stikk mot Apple.

Annonse


Takker Apple-sjefen i invitasjonen sin

Huawei viser i dag frem sin nyeste rekke med smarttelefoner i P-serien. Konferansen vil finne sted i Paris senere i dag, og i forkant av denne publiserer altså det kinesiske selskapet en formell invitasjon med skriften “Takk for oppvarmingen, Tim” – som et lite stikk til Apple-sjefen.

Ikke uvant

Det er den irske Huawei-avdelingen som delte bildet med en åpenbar referanse til gårsdagens arrangement på Steve Jobs Theater, der Tim Cook som forventet avslørte sin nye satsing på ulike tjenester innen strømming blant annet.

For de som har fulgt med i nyhetsbildet så er det en kjent sak at Huawei ofte kommer med slike referanser til konkurrentene sine, men hvor morsomt det faktisk er vites ikke ettersom Huawei står i en en ganske alvorlig konflikt med amerikanske myndigheter, der de beskyldes for å samarbeide med kinesiske myndigheter.

Lekkasjefest

Uansett, under dagens presentasjon vil Huawei vise frem P30 og storbror P30 Pro, to smarttelefoner vi allerede vet masse om. Bildelekkasjer har det heller ikke vært mangel på: her kan du se noen lekkede bilder av P30-rekken i påvente av presentasjonen.

Annonse
Huawei sparker i gang presentasjonen klokka 14.00 norsk tid – denne kan følges direkte på YouTube. Husk for øvrig at telefonene avsløres i Oslo om to dager, der vil vi være til stede.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse