Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det er lansert to modifikasjoner for bedre bildefrekvens og egentilpasset "field of view". (Ill.: From Software/Activision)

Om du føler deg begrenset i det nye spillet så er dette modifikasjonene for deg

Uhindret framerate og egentilpasset synsvinkel.

«Sekiro: Shadows Die Twice» har hatt en solid spillerbase siden lansering for noen få dager tilbake: vi har allerede skrevet hvordan det er en storsuksess på Steam, til tross for spillets vanskelighetsgrad.

Bedre bildefrekvens

Og særlig for denne spillerbasen er det gledelig å høre at modifikasjonene til spillet allerede begynner å pøse på. Gjennom Nexus Mods-portalen er Mod Engine tilgjengelig, og man har fått tak i en modifikasjon som låser opp bildefrekvensen slik at du kan dra nytte av raskere bilder i sekundet dersom maskinen din er i stand til å gjøre det.

Fra før av er denne låst på 60 bilder i sekundet som standard, noe mange PC-spillere naturligvis ikke ønsker å begrense seg til når maskinen er i stand til å trekke ut mye mer.

En annen såkalt mod gir muligheten for å endre synsvinkel til en som passer deg bedre, og fremover kan man se frem til mange flere modifikasjoner som gjør spillopplevelsen bedre takket være Mod Engine-lanseringen.

Her finner du portalen.

Kilde:
Wccftech

Stikkord: bildefrekvens, field of view, framerate, mods, pc, Sekiro, sekiro shadows die twice