Fans av Souls-serien og Bloodbourne venter i spenning på Sekiro.
Sekiro er et vanskelig spill. VANSKELIG!

Annonse


Lar seg ikke skremme av vanskelig gameplay – Sekiro: Shadows Die Twice er årets største Steam-suksess

Sekiro: Shadows Die Twice, det nyeste spillet fra From Software, ble lansert i går. Sekiro befinner seg i samme gate som Dark Souls og Bloodbourne på mange måter, men skiller seg også fra dem på mange andre måter. Felles for alle spillene fra From Software er at de i kjent stil er krevende og vanskelige spill.

Foreløpig Steam-seier

Men til tross for vanskelighetsgraden – folk ser ut til å være lysten på en real utfordring. Hvis man ser på antall samtidige spillere i Steam, stikker Sekiro av med den foreløpige seieren så langt i 2019.

Ifølge tall fra Steamcharts skal Sekiro ha hatt 108.423 samtidige spillere på lanseringsdagen. Det er mer enn både Devil May Cry 5 (som hadde 89.000 samtidige spillere) og Resident Evil 2 Remake-en (74.000).

Tredje best japanske spill på Steam noensinne

Så langt i år er det største nye lanseringene på Steam fra japanske utviklere. Andre storspill, som Metro: Exodus, Anthem, og The Division 2, er bare tilgjengelig gjennom EA Origin og Epic Games Store.

Annonse


De imponerende tallene betyr at Sekiro er det tredje bestselgende japanske spillet på Steam noensinne. Bare Monster Hunter: World og Dark Souls 3 er foran.

Sekiro har stort sett får strålende anmeldelser i media, og foreløpig har PC-utgaven av spillet en poengsum på 91 på nettstedet Metacritic.

Sekiro: Shadows Die Twice er ute nå for PlayStation 4, Xbox og PC.

Har du prøvd spillet? Hva er dine inntrykk så langt?

Kilde:
Spieltimes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse