Prisene på AMDs Radeon RX Vega 56 er skrudd ned i påvente av GTX 1660 Ti.
Prisene på AMDs Radeon RX Vega 56 er skrudd ned i påvente av GTX 1660 Ti.

Annonse


AMD kutter kraftig i prisen på Radeon RX Vega 56

Rett før Nvidia lanserer GeForce GTX 1660 Ti så har AMD foretatt en kraftig nedjustering av prisen på Radeon RX Vega 56 som nå i likhet med Nvidias kort koster 279 dollar.

Drastisk priskutt

RX Vega 56 ble lansert i fjor og ble raskt veldig populært. Dette er ikke rart ettersom det var et svært habilt skjermkort og enda bedre (med nesten Vega 64-ytelse) etter overklokking. Priskuttet tilsvarer omkring 1500 norske kroner og vi skulle veldig gjerne likt å se en tilsvarende redusering i pris her til lands, men for øyeblikket gjelder prisnedgangen bare i USA.

Inkluderer tre spill

Det er et veldig billig skjermkort man går til anskaffelse av for denne prisen: RX Vega 56 har 8GB videominne og funksjoner som Rapid Paced Math, Shader Instrinsics og støtte for Freesync 2. I tillegg følger også en hel spillpakke med, der tre AAA-titler inngår: Resident Evil 2 (2019), Devil May Cry 5 og Division 2.

Lageret ble raskt tomt.

Uansett, konkurrenten i GTX 1660 Ti lanseres i dag og vi er spente på å se hvordan kortet holder opp mot RX Vega 56 og Nvidia sine andre kort i serien for øvrig.

Annonse


Kan HP ha avslørt monster-GPU til GTX-serien?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse