Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Prisene på AMDs Radeon RX Vega 56 er skrudd ned i påvente av GTX 1660 Ti. (Ill.: AMD)

AMD kutter kraftig i prisen på Radeon RX Vega 56

Samme pris som nye GTX 1660 Ti.

Rett før Nvidia lanserer GeForce GTX 1660 Ti så har AMD foretatt en kraftig nedjustering av prisen på Radeon RX Vega 56 som nå i likhet med Nvidias kort koster 279 dollar.

Drastisk priskutt

RX Vega 56 ble lansert i fjor og ble raskt veldig populært. Dette er ikke rart ettersom det var et svært habilt skjermkort og enda bedre (med nesten Vega 64-ytelse) etter overklokking. Priskuttet tilsvarer omkring 1500 norske kroner og vi skulle veldig gjerne likt å se en tilsvarende redusering i pris her til lands, men for øyeblikket gjelder prisnedgangen bare i USA.

Inkluderer tre spill

Det er et veldig billig skjermkort man går til anskaffelse av for denne prisen: RX Vega 56 har 8GB videominne og funksjoner som Rapid Paced Math, Shader Instrinsics og støtte for Freesync 2. I tillegg følger også en hel spillpakke med, der tre AAA-titler inngår: Resident Evil 2 (2019), Devil May Cry 5 og Division 2.

Lageret ble raskt tomt.

Uansett, konkurrenten i GTX 1660 Ti lanseres i dag og vi er spente på å se hvordan kortet holder opp mot RX Vega 56 og Nvidia sine andre kort i serien for øvrig.

Kan HP ha avslørt monster-GPU til GTX-serien?

Kilde:
Wccftech

Stikkord: 1660 ti, amd, gaming, gpu, gtx, nvidia, radeon, radeon rx vega 56, rx, skjermkort, vega 56