Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det kommer et nytt våpen til "Apex Legends" i løpet av dagen. (Ill.: Respawn Entertainment)

Oppdateres i dag – introduserer nytt våpen

Spill: Mer innhold til gratisspillet.

Kaoset vil ingen ende ta i «Apex Legends» ser det ut som. For å gi de mange millioner spillerne som har klamret seg fast til spillet et påskudd for å fortsette å sanke inn timer, så oppdaterer Respawn Entertainment spillet i dag med et nytt våpen.

Nytt våpen og flere feilrettinger

Det nye våpenet kalles «Havoc» og ser ut til å kunne løfte kaosnivået enda et hakk – i snutten under kan du se et glimt av det:

Etter den korte videoen å dømme er det sannsynligvis snakk om en rifle eller hagle som bruker energi-ammo med den egenskap som gjør det smart å holde litt tilbake før man fyrer av, tilsvarende med Triple Take-våpenet.

Oppdateringen kommer senere i dag, men nøyaktig tidspunkt er uvisst. Forhåpentligvis introduserer Respawn Entertainment samtidig noen feilrettinger som tar knekken på serverproblemene som herjer på både PC og konsoll.

«Apex Legends» er storsuksess hittil – tar igjen konkurrentene

«Apex Legends» er gratis på PS4, Xbox One og PC.

Stikkord: apex, apex legends, gaming, oppdatering, pc, ps4, Spill, våpen, weapon, xbox one