"Apex Legends" har slått an blant Battle Royale-elskere ser det ut til.
"Apex Legends" har slått an blant Battle Royale-elskere ser det ut til.

Annonse


“Apex Legends” er storsuksess hittil – tar igjen konkurrentene

På bare noen dager har Respawns “Apex Legends” tilsynelatende etablert seg blant de store i Battle Royale-sjangeren: administrerende direktør i selskapet forteller at spillet har ti millioner spillere på tvers av de ulike plattformene, og at det på et tidspunkt var over én million som spilte samtidig.

Skryter på Twitter

Vi har gode inntrykk av det nye spillet til Respawn Entertainment i likhet med mange andre, og på Twitter kan Vince Zampella skryte av imponerende tall for det nylig lanserte spillet sitt:

Ti millioner spillere på 72 timer er ingen lek, men det gjenstår å se hvorvidt det holdes liv i spillet over tid. For til tross for at det er svært mange spillere så bør man minnes på konkurrenten “Fortnite” som på et tidspunkt hadde over 8,3 millioner spillere samtidig og potensielt ti millioner under Marshmello-konserten i forrige uke.

Annonse
Planer for fremtiden

For deg som koser deg i “Apex Legends” bør du få med deg at spillet er lovet kryssplattform etterhvert, slik at du kan spille med venner på en annen plattform. Respawn Entertainment har også lagt fram en årsplan for spillet:

“Apex Legends” er ute nå og gratis på PS4, Xbox One og PC.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse