Sjekk hva Apple utelater i nye iPad mini og iPod Touch
Dersom ryktene stemmer blir Apple litt gjerrige med å utstyre ny iPod Touch og iPad mini med ny teknologi.

Annonse


Det var dette vi fryktet: se hva Apple utelater i nye iPad-er og iPod Touch

Den siste tidens rykter omkring nye Apple-produkter levner liten tvil om at selskapet er i full sving med i utvikling av nye modeller til sine eksisterende produktlinjer i både iPad- og iPod-rekken. I den forbindelse har man noen dårlige nyheter til de som hadde regnet med å få kloa i Apples nyeste teknologi for ansiktsgjenkjenning gjennom en eventuell ny iPad eller iPod.

Fem nye enheter

Utvikleren Steve Troughton-Smith har nemlig oppdaget referanser til fire nye iPad-modeller i tillegg til en iPod Touch i den siste iOS-betaen hvor det mer eller mindre går fram at de nye iPadene ikke utstyres med Face ID, og at iPod Touch-modellen ikke engang er utstyrt med Touch ID, for ikke å snakke om Face ID.

Blant modellene som er referert til betaen er det antakelig snakk om to iPad-utgaver med kun Wi-Fi, samt Cellular-alternativer til disse. Disse er ryktet til å være modeller av den allerede eksisterende billig-iPad-en med 9.7-tommer, samt en oppfølger i iPad mini-rekken.

Annonse


Både iPad mini og iPod Touch (i enda større grad) har lenge stått urørt av Apple, så det er spennende å se at arvtagere er på vei. Dette til tross: for særlig iPod Touch er det ikke et godt inntrykk at både Touch- og Face ID utelates, og kan bety at Apple ikke har lagt særlig vekt på å gjøre det til en stor og banebrytende oppfølger.

Det er avslørt nye iPad-modeller (Og en ny iPod Touch ER faktisk på vei)

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse