Det er avslørt en haug nye iPad-modeller
Det lanseres trolig to oppgraderte iPad-modeller om få måneder, inkludert med LTE-støtte.

Annonse


Det er avslørt nye iPad-modeller (Og en ny iPod Touch ER faktisk på vei)

MySmartPrice har avslørt at Apple har registrert hele seks nye iPad-modeller.

Oppdatert 26.01.2019 kl 12.00: 

Utvikleren Steve Troughton-Smith hevder at det finnes referanser til fire nye iPad-modeller i den nyeste iOS 12.2-betaen. De omtales om iPad 11.1, iPad 11.2, iPad 11.3 og iPad 11.4. Både modeller med bare Wi-Fi og modeller med Wi-Fi og LTE er representert. Ingenting tyder på at noen av dem får Face ID – merkelig nok.  

Det finnes også en referanse til en ny iPod-modell. Det er i tråd med hva vi tidligere har hørt, selv om det kan virke rart at Apple planlegger en ny iPod Touch. Forrige iPod Touch ble lansert i 2015 og selges fortsatt 199 dollar for modellen med 32 GB lagring. Interessant er det imidlertid at den nye modellen trolig ikke får verken Touch ID eller Face-ID.  

Annonse
Med andre ord blir det spennende å se hva Apple har gjort med iPod Touch for at det skal være interessant å faktisk skaffe den. 

Ny mini og oppgradert billig-iPad på vei

Vi kan se bort ifra Pro-modellene, da de jo nettopp ble oppgradert både på inn- og utsiden.

Men hva med iPad mini og iPad? Mini-en er ikke oppgradert siden september 2015, mens iPad (altså syvende generasjon 9,7″ til en lavere pris), først ble lansert i fjor. Kanskje oppgraderes disse med Smart Connector og det nye designet?

Kommer samtidig med lydprodukter og lader?

Trolig oppdateres begge disse, og om man inkluderer LTE-modeller også, så er ikke tallet seks så merkverdig høyt lenger.

Det er tidligere ryktet oppgradert iPad mini, så nå kan det altså endelig skje.

Merk at modellene kjører iOS 12, og ikke en tidlig iOS 13 beta, så det virker sannsynlig at det kommer noe snart – kanskje samtidig med AirPods 2, AirPower og de nye Apple-hodetelefonene?

 

Kilde:
MySmartPrice

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse