Flere advokatselskaper oppfordrer investorer som har tapt penger på aksjene til Activision Blizzard i tidsrommet august til januar å delta i søksmålet.
Flere advokatselskaper oppfordrer investorer som har tapt penger på aksjene til Activision Blizzard i tidsrommet august til januar å delta i søksmålet.

Annonse


Varsler rettslige skritt mot Activision Blizzard for Bungie-splittelsen

Du har kanskje fått med deg at Bungie og Activision Blizzard ble splittet for en uke tilbake og at Bungie i den forbindelse satt igjen med Destiny-rettighetene. Nå varsler ikke bare én, men flere forskjellige advokatfirmaer at de er i ferd med å sette i gang rettslige skritt mot Activision Blizzard.

For de som har tapt penger

To forskjellige advokatkontorer har i dag varslet søksmål mot selskapet for å ha ytret gale og villedende påstander i forbindelse med splittelsen rett før det ble kjent for allmennheten. Søksmålene tar utgangspunkt i sakene til investorer som mellom 2. august i 2018 og 10. januar i år har investert i Activision Blizzard-aksjer, og investorene har frist til et stykke ut i mars for å omfattes i søksmålet. De som har måle et tap oppfordres til å delta i søksmålet.

Flere advokatkontorer engasjert fra før

Fra før av har rundt fem advokatfirmaer på vegne av investormassene iverksatt rettslige skritt mot Activision Blizzard. Blant argumentene mot selskapet nevnes det at de burde ha avklart situasjonen bedre i forveien, at det helt åpenbart burde anses som en konsekvens på morselskapets inntekt og i det tilfelle også aksjeverdien dersom to selskaper går fra hverandre brått på denne måten.

Bungie etter brudd med Activision: – Vi er fortsatt forpliktet til Destiny

Kilde:
Wccftech

Annonse