Bungie har tatt full kontroll over Destiny
Bungie og Activision skiller lag, noe som betyr at Bungie får totalkontroll over IP-en.

Annonse


Bungie etter brudd med Activision: – Vi er fortsatt forpliktet til Destiny

Forrige uke annonserte Bungie at de skiller seg fra Activision, men at de beholder Destiny-rettighetene

Mange har lurt på hva som kommer til å skje med Destiny-serien herfra, og akkurat det har Bungie adressert i et ferskt blogginnlegg.

Der forsikrer selskapet at spillserien fortsatt vil være en prioritet.

«På lang sikt er Bungie forpliktet til Destiny. Vi skapte dette universet, og spillets fremtid er i våre hender. Stortparten av teamet jobber hardt med fremtidige opplevelser, fiender og måter å spille din Guardian på, som du har bygget opp siden 2014. Vi vil fortsette med å gjøre det», skriver Bungie.

Annonse


Taus om Destiny 3

Fansen er nok ikke overrasket over at Destiny vil bestå, men spørsmålet er nå om separasjonen fra Activision vil påvirke lanseringsplanen til Bungie fremover. Ifølge syklusen så langt, skulle alt tilsi at Destiny 3 vil være klart for lansering i 2020, men det hersker nå tvil rundt om dette vil skje.

Gammelt innhold til Destiny 2?

Et scenario er nå at Bungie leverer nytt innhold til Destiny 2 det neste året, og at Destiny 3 utsettes. En mulighet er også at innhold fra Destiny 1 blir tilgjengelig i Destiny 2 gjennom en oppdatering.

Leser man mellom linjene i blogginnlegget, kan man skimte noe som hinter til det:

«Når jeg ser fremover og tenker på Destiny og hvilken retning det kan gå, ser jeg en lys fremtid. En fremtid med røtter i en minneverdig fortid, Ikke alt har blitt tapt i tidens mørke hjørner», skriver selskapet.

Naturligvis kan dette være en referanse til noe helt annet, men det kan ikke utelukkes.

Hvilke håp har du for Destinys framtid?

 

Kilde:
wccftech

Annonse


Annonse


Annonse