«Verdens kraftigste spillkonsoll»-kontrolleren
Slightly Mad Studios hevder kontrolleren til deres kommende konsoll vil se slik ut.

Annonse


Slik blir kontrolleren for «verdens kraftigste spillkonsoll»

Slightly Mad Studios jobber med det de hevder vil bli «verdens kraftigste spillkonsoll».

Det er kraftig kost å komme med slike påstander i et marked som i stor grad er dominert av Microsoft og Sony, men det er altså det spillselskapet sier.

Gjennom en rekke Twitter-innlegg har sjefen i selskapet, Ian Bell, delt flere detaljer om den kommende konsollen, som per nå er langt unna lansering – i hvert fall tre år. Blant annet hevder han at flere investorer har spyttet inn friske penger i prosjektet. 

Vi har allerede fått hvordan konsollens utseende kan bli. Nå har Bell også delt bilder av kontrolleren:

Annonse


Vil betale deg for å spille

Slightly Mad Studios-sjefen kommer også med noen detaljer rundt online-delen. Via Twitter opplyser Ian Bell om at spilling over nettet ikke bare vil bli gratis, men at spillerne også vil kunne tjene penger gjennom konsollen.

«Jeg har en snill plan. Betalt online-del? Gratis online-del? Hva om vi heller betaler deg for å være på nett? Hver godkjente time du bruker på å tjene opp kreditt kan bli oversatt til ekte penger for deg. Ja, det betyr at det vil være reklamebasert», skriver Bell.

Han påpeker at det må være noen regler på plass før reklamen implementeres. Han sier det er viktig at reklamen ikke påvirker selve spillet.

«Det skal ikke være noen pauser, men kanskje reklamen kan vises på innlastingsskjermene», skriver Bell.

Kilde:
Wccftech


Annonse


Annonse


Annonse