Illustrasjonen viser et konsept av Mad Box. Sjefen i Slightly Mad forteller at konsollen blir veldig enkel å lage spill for, og at selskapet allerede har flere store investorer.

Annonse


Tre giganter er klare til å støtte “The Mad Box”-prosjektet

De fleste i gamingverden fikk seg nok en liten overraskelse da skaperne av Project Cars-serien avslørte at de jobber med en helt ny konsoll kalt The Mad Box med tiltenkt lansering om tre år. Vi har allerede sett noen bilder av denne, men nå har sjefen i Slightly Mad Studios flere detaljer han ønsker å dele.

Enkelt å lage spill på konsollen

På Twitter insisterer Ian Bell hvor enkelt det er å utvikle for konsollen, der han gir uttrykk for at utviklere ikke kommer til å ha noen trøbbel med å lage spill til Mad Box, samtidig som deres gratis pakke for kryss-plattform gjør det enkelt å utvikle spillene for andre konsoller i tillegg til PC.

https://twitter.com/bell_sms/status/1082520850102837248

Dessuten får han spørsmål om sikkerhet, hvor han svarer med at konsollen kommer til å ha samme grad av sikkerhet som de store aktørene i bransjen har per dags dato.

Annonse


Tre store investorer

En siste, interessant Twitter-melding er en som går på investor-biten av prosjektet, hvor Ian Bell skriver at selskapet er åpne til å ta i mot henvendelser fra alle seriøse investorer, samtidig som han skriver at de har tre konglomerater som de er i samtaler med og som hver for seg er klare til å spytte inn økonomiske midler i prosjektet.

Det er spennende å følge med på saken fremover, men det må påpekes at Slightly Mad-sjefen hittil har vært veldig snakkesalig når det gjelder de gode aspektene ved konsollen, man har grunn til å være skeptiske siden vi har utallige eksempler der et relativt lite selskap lover store saker som de aldri leverer.

Kilde:
Wccftech

Annonse