Dette er de første bildene av det som skal Slightly Mad Studios første konsoll.
Dette er de første bildene av det som blir Slightly Mad Studios første konsoll.

Annonse


Her er det første bildet av «verdens kraftigste spillkonsoll»

Selskapet bak Project Cars 2, kom tidligere denne uken med en oppsiktsvekkende nyhet.

Spillstudioet annonserte at de jobber med en frittstående spillkonsoll kalt Mad Box.

«Kraftigste konsollen noensinne»

Vi omtalte konsollen, som selskapet håper kan ta opp kampen med både PlayStation og Xbox. Mad Box skal ifølge utviklerne bli den kraftigste konsollen på markedet.

Fredag slapp sjefen i Slightly Mad Studios de første bildene av det som skal være den nye konsollen.

Annonse


I en tweet forklarte CEO, Ian Bell, at konsollsystemet får et håndtak på toppen som gjør konsollen enkel å bære med seg. I tillegg skal den angivelig veie veldig lite, og kan snakke sammen med andre Mad Box-systemer uten kabler. Nøyaktig hva Bell mener med det, vet vi ikke.

Vil ikke røpe maskinvaren

Videre skal konsollen, som ifølge utvikleren kan sammenlignes med en «veldig rask PC to år fra nå», støtte både 4K og VR-spilling. Mad Box vil nemlig støtte de mest populære VR-hodesettene.

Bildene selskapet har offentliggjort nå, minner mer om enn PC enn en konsoll. Likevel forsikrer Ian Bell at dette ikke er en PC. Han påpeker også at bildene ikke nødvendigvis viser det endelige designet.

Hva som skjuler seg på innsiden er mer usikkert. Bell forklarer at de er i samtaler med flere produsenter, og at innmaten dermed ikke kan avsløres på nåværende tidspunkt. Bildene er imidlertid det første «beviset» på konsollens eksistens.

Flere år unna lansering

Hvis alt går etter planen vil Mad Box lanseres innen tre og et halvt år fra nå, ifølge spillstudioet. Konsollen skal ikke folkefinansieres, ettersom flere investorer allerede er med på laget, skal vi tro Bell.

Èn ting er i hvert fall sikkert – det er dristig gjort å skulle tre inn i konsollmarkedet, og det er langt i fra en enkel oppgave å skulle lykkes.

Tror du en ny konsoll kan konkurrere med Sony og Microsoft?

 

Kilde:
Variety

Annonse


Annonse


Annonse