Studioet har hittil blant annet utviklet to Project Cars-spill som er blitt helt passe greit tatt i mot, men de har store ambisjoner.

Annonse


Project Cars-skaperne jobber med “verdens kraftigste spillkonsoll”

Du har muligens hørt om Slightly Mad Studios – studioet bak Project Cars-serien. I det som kan sies å være noenlunde overraskende nyheter, forteller selskapet at de har en spillkonsoll under utvikling – denne har fått navnet Mad Box og skal i følge selskapets sjef være den hittil kraftigste konsollen som er laget noensinne.

Virtual Reality og 4K

Mer spesifikt forteller administrerende direktør Ian Bell i en e-post til Variety at kraften i maskinen kan sammenlignes med en “veldig rask PC to år fra nå” med støtte for 4K og VR-spilling i 60 FPS, og han bekreftet at konsollen kan kjøre VR-spill med 120 bilder i sekundet og at de fleste VR-hodesettene på markedet vil være kompatible med konsollen.

https://twitter.com/bell_sms/status/1080516008584962049

Viser frem bilder av konsollen

Mad Box tilbyr utover dette en helt gratis utviklermotor slik at de som ønsker å lage spill til konsollen er hjertelig velkomne til å gjøre det. Selskapet er fortsatt i samtaler med produsenter og investorer, men har tilsiktet en lansering omkring tre år fra nå av. Det er ikke mange detaljer man kjenner til, men Bell skriver i e-posten at bilder av konsollen kommer til å vises fram i ukene som kommer.

Annonse


Om prisen har Ian Bell litt å si: den er tilsiktet en global lansering med en pris som tilsvarer konsollmarkedet ellers og at prisen vil reduseres i takt med antall solgte enheter.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse