To nye iPad-modeller
DigiTimes forteller at leverandørene har giret opp i påvente av to nye iPad-modeller.

Annonse


– To (!) nye iOS-enheter dette halvåret, ifølge flere kilder

Skal vi tro de nyeste ryktene skal Apple avsløre to nye iPad-modeller som skal lanseres i de kommende månedene.

Begge er inngangsmodeller

Det er først og fremst DigiTimes som melder fra om dette, med rapporter om at leverandører av berøringsfølsomme skjermer girer opp produksjonen av komponenter som skal være aktuelle for to nye iPad-er som lanseres dette halvåret. De to iPad-ene beskrives som inngangsmodeller, nærmere bestemt det som lenge har vært enn forventet arvtager til iPad mini 4 samt en oppgradert modell for å ta over der billigmodellen fra 2018 med 9.7-tommers skjerm slipper.

Samsvar i ryktene

Ikke første gang vi hører rykter om at Apple skal presentere noe i denne duren, men det først nå at vi til en viss grad har noe håndfast til en noenlunde bestemt tid for lansering. Dessuten er det i samsvar med rykter fra troverdige kilder som ellers har meldt fra om en ny iPad mini med oppgradert prosessor og billigskjerm.

Flere har støttet opp under Ming-Chi Kuo sine uttalelser om denne, og den overordnede ideen ser ut til å være at Apple ønsker å holde kostnadene nede for disse produktene ved å unngå drastiske designendringer.

Annonse


Den billigste iPad-varianten kommer som regel i ny utgave rundt mars og april-tider så det er ikke usannsynlig med en annonsering i tiden som kommer.

Kilde:
9to5Mac 

Annonse


Annonse


Annonse