Dette koster Nokias nye mobiler i Norge
Dette er Nokia 8.1 som lanseres 14. januar.

Annonse


Dette koster Nokias nye mobiler i Norge

I desember fikk vi vite litt om Nokia 8.1 og 5.1+. Nå er de offisielle prisene og lanseringsdatoen avslørt.

Lanseres mandag neste uke

14. januar lanseres nemlig de to. Nokia 8.1 er selvsagt den dyreste til 3 999 kroner, mens 5.1 er priset til 2 290 kroner.

Annonse:
Annonse:

Dette sier Nokia om produktene

Nokia 8.1

Nokia 8.1 legger ekstra fokus på kameraene. Hovedkameraet med ZEISS-optikk har en superfølsom, markedsledende sensor med formatet 1/2.55″ og piksler på 1,4 mikron for å fange lys og detaljer i bilder og filmer på beste måte, selv i dårlige lysforhold. Dette kombineres med optisk bildestabilisering og superrask autofokus, samt 4K-video med spatial surround-lyd. Selv kameraets programvare gjør det enkelt å leke med kreativiteten, gjennom funksjoner for bokeh-fotografering, Pro Camera-modus med manuelle innstillinger og nye innslag i #Bothie-modus, for å forgylle dine bilder og livestreams.

Annonse


Den superskarpe og fargerike PureDisplay-skjermen på 6,18 tommer med HDR 10-støtte gjør det ikke bare til en fornøyelse å ta bilder, men også oppleve dem i form av filmer, spill og VR/AR. I kombinasjon med moderne design, kompetent maskinvare og batteritid på opptil to døgn[i], gir Nokia 8.1 den opplevelsen man forventer av en smarttelefon i toppklasse – til en brøkdel av prisen.

Nokia 5.1+

Nokia 5.1+ er laget for den som ønsker en kompakt, stilren, lekker og kraftfull telefon til en attraktiv pris. Skjermen på 5,8 tommer dekker hele fremsiden og telefonen er ikke tykkere enn 8 millimeter. Den nyeste prosessorgenerasjonen gjør at Nokia 5.1 klarer selv de mest ytelseskrevende mobilspillene og avanserte fotofunksjoner.

Samtlige telefoner er Android One-sertifiserte, hvilket garanterer oppdateringer av operativsystemet i to Android-generasjoner og sikkerhetsoppdateringer i tre år. Nokia 8.1 leveres dessuten med Android 9 Pie fra start.

[i]Batteritesten er gjennomført under virkelighetstro forutsetninger av HMD Global. Testen innebærer aktiv, blandet bruk av telefonen i fem timer per dag, med et nytt batteri. Bruken omfatter blant annet spill, videostreaming, samtaler, sms, surfing på nettet og bruk av ulike apper (sosiale medier, nyheter, navigering, musikk med mer). Testen er utført med standardinnstillinger på telefonen i et opplyst innemiljø. Om natten er telefonen satt i standby-modus.

Også 5.1 lanseres 14.
Også 5.1 lanseres 14.

Annonse


Annonse


Annonse