Dette er Nokia 8.1 som lanseres i første kvartal 2019.

Annonse


Her er de nye Nokia-mobilene

Nokias to nye modeller, 8.1 og 5.1 Plus, lanseres i første kvartal 2019.

Android 9

Og, det er  hyggelig å bli garantert nyeste Android:

“Samtlige telefoner er Android One-sertifiserte, hvilket garanterer oppdateringer av operativsystemet i to Android-generasjoner og sikkerhetsoppdateringer i tre år. Nokia 8.1 leveres dessuten med Android 9 Pie fra start”.

Priser

  • Nokia 8.1 vil være tilgjengelig til veiledende pris på 399 euro.
  • Nokia 5.1 Plus vil være tilgjengelig til veiledende pris på 249 euro.

Nokia 8.1:

Annonse


Nokia 5.1 og 6.1 Plus:

Slik forklarer Nokia 8.1

“Nokia 8.1 legger ekstra fokus på kameraene. Hovedkameraet med ZEISS-optikk har en superfølsom, markedsledende sensor med formatet 1/2.55″ og piksler på 1,4 mikron for å fange lys og detaljer i bilder og filmer på beste måte, selv i dårlige lysforhold. Dette kombineres med optisk bildestabilisering og superrask autofokus, samt 4K-video med spatial surround-lyd. Selv kameraets programvare gjør det enkelt å leke med kreativiteten, gjennom funksjoner for bokeh-fotografering, Pro Camera-modus med manuelle innstillinger og nye innslag i #Bothie-modus, for å forgylle dine bilder og livestreams.”

“Den superskarpe og fargerike PureDisplay-skjermen på 6,18 tommer med HDR 10-støtte gjør det ikke bare til en fornøyelse å ta bilder, men også oppleve dem i form av filmer, spill og VR/AR. I kombinasjon med moderne design, kompetent maskinvare og batteritid på opptil to døgn[i], gir Nokia 8.1 den opplevelsen man forventer av en smarttelefon i toppklasse – til en brøkdel av prisen. Nokia 8.1 kommer i tre fargekombinasjoner – Blue/Silver, Steel/Copper, samt Iron/Steel, og kommer for salg i Norden i første kvartal 2019.”

“Batteritesten er gjennomført under virkelighetstro forutsetninger av HMD Global. Testen innebærer aktiv, blandet bruk av telefonen i fem timer per dag, med et nytt batteri. Bruken omfatter blant annet spill, videostreaming, samtaler, sms, surfing på nettet og bruk av ulike apper (sosiale medier, nyheter, navigering, musikk med mer). Testen er utført med standardinnstillinger på telefonen i et opplyst innemiljø. Om natten er telefonen satt i standby-modus.”

Nokia 5.1.
Nokia 5.1. (Ill.: Nokia)

Dette er 5.1 Plus

“Nokia 5.1 Plus er laget for den som ønsker en kompakt, stilren, lekker og kraftfull telefon til en attraktiv pris. Skjermen på 5,8 tommer dekker hele fremsiden og telefonen er ikke tykkere enn 8 millimeter. Den nyeste prosessorgenerasjonen gjør at Nokia 5.1 klarer selv de mest ytelseskrevende mobilspillene og avanserte fotofunksjoner.”

 

Kilde:
HMD pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse