Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nintendo slipper lett unna denne gang, men det blir spennende å se om de kommer til å lansere spill på RDR-størrelse i fremtiden. (Ill.: Rockstar Games)

– Read Dead Redemption 2 på Switch hadde vært fantastisk

Nintendo-toppen forteller hvorfor vi ikke kan få Rockstar-magi på konsollen.

Jeg tror folk flest vil si seg enig i at Red Dead Redemption 2 hadde vært en god opplevelse på Nintendo Switch – i likhet med sjefen for den amerikanske Nintendo-avdelingen, Reggie Fils-Aimé. Han forteller at Nintendo hadde elsket å kunne tilby Red Dead 2 på Switch.

Tidsperspektivet var et stort hinder

Under et intervju med Hollywood Reporter ble Reggie nemlig spurt hvorvidt selskapet er interessert i å ha Red Dead Redemption 2 og lignende spill på konsollen deres, hvorpå han svarer at det er noe de hadde vært veldig interessert i, men at det i tilfellet med akkurat det spillet har oppstått naturlige begrensninger som har hindret selskapet i å realisere en slik utgivelse på hybridkonsollen deres.

Reggie forteller at spillet har vært i utvikling lenge før Switch i det hele tatt var annonsert, og at utviklerne rett og slett har sett behovet for å fullføre spillet de har hatt i utvikling i så lang tid. Hvordan det blir i fremtiden derimot, gjenstår å se.

Ikke kraftig nok?

Èn ting som er sikkert, er at Nintendo ikke kan bruke en slik unnskyldning fremover, noe som peker ut den eneste andre naturlige forklaringen: Nintendo Switch kan ikke håndtere spill på størrelse med Red dead Redemption 2.

«Red Dead Redemption 2» ble overgått i kampen om årets spill

Hva tror du – er Nintendo Switch i stand til å kjøre spill som Red Dead Redemption 2?

Kilde:
Hollywood Reporter

Stikkord: konsoll, nintendo, nintendo switch, red dead, red dead redemption 2, reggie, rockstar games, switch