Red Dead Redemption 2 ble overgått av God of War i kampen om årets spill.

Annonse


“Red Dead Redemption 2” ble overgått i kampen om årets spill

Underveis blant alle avsløringene av nye spill som Far Cry New Dawn og Mortal Kombat 11 fikk man selvfølgelig også et arrangement med utdeling av priser for ulike prestasjoner, 0g de store vinnerne vil sannsynligvis ikke overraske deg.

Red Dead 2 og God of War i kamp

De store vinnerne var Red Dead Redemption 2 og God of War som gikk ut med en rekke priser hver. Sistnevnte mottok likevel den gjeveste av dem alle, nemlig prisen for årets spill, inkludert Best Direction og Best Action-Adventure. Red Dead Redemption 2 mottok kanskje ikke den mest prestisjefulle prisen, men fikk priser for Best Narrative, Score, Audio Design og Performance. 

Blant høydepunktene ellers kan være at Spider-Man overraskende nok ble fullstendig utelatt i listen, Overwatch fikk prisen for beste E-sport-spillet, mens prisen for det beste multiplayerspillet gikk til Fortnite og Ninja som den beste innholdsskaperen.

Hva tenker du om listen med vinnere – synes du God of War fortjente prisen for årets spill?

Annonse


Annonse


Annonse