Sony kan se seg nødt til å kompensere for manglende lomme eller dråpe med store rammer, men dette kan gå utover den allerede høye fasongen.

Annonse


Sonys nye med Snapdragon 855 og 3900mAh batteri

Ikke bare har OnLeaks laget konseptbilder av neste års flaggskip basert på spesifikasjoner og dimensjoner, men fra andre kilder har vi nå detaljer viktige spesifikasjoner om Sonys kommende premiumtelefon, Xperia XZ4.

Veldig lang

Det er naturligvis Ice Universe som serverer informasjonen angående Sony Xperia XZ4 som hittil har blitt vist fram i konseptbilder, og disse skal ha det til at telefonen får en 6.55-tommers skjerm fra LG i størrelsesforholdet 21:9. Dette indikerer overfor oss at den skal bli høy som bare det, og at den kun kan reddes av særlig tynne rammer på bunn og topp – interessant nok skal den faktisk ikke ha hverken lomme, dråpe eller hull.

XZ4 blir utstyrt med en Snapdragon 855-prosessor som vi allerede har rukket å bli litt kjent med til en viss grad. Telefonen blir videre pakket inn med 6GB DDR4X-minne og valget mellom 64 eller 256 GB lagringsplass. Fingeravtrykksleseren er plassert på siden og Ice Universe mener i motsetning til det bildene taler for at Sony faktisk gjenoppliver 3.5mm-inngangen.

Annonse


Stort batteri

Telefonen kommer til å være relativt tykk med sine 8.9mm, dette kan eksempelvis sammenlignes med iPhone XS på 7.7mm og Galaxy S9 sine 8.5mm. Den relativt tykke størrelsen kan kanskje argumenteres i det store batteriet som er på hele 3900mAh.

Til vi har noe håndfast så er det like greit å ta disse ryktene med en klype salt, men vi lar oss ikke overraske særlig dersom det er ekte vare.

Kilde:
DroidHolic

Annonse


Annonse


Annonse