Dette er Snapdragon 855
Androids med Snapdragon 855 lanseres i første halvdel 2019.

Annonse


Dette er Snapdragon 855

Qualcomm har avslørt oppfølgeren til Snapdragon 845: 855.

Kjappere, med 5G og kjappere AI og smartere kamera

Foruten å være kjappere, for selvsagt er den det, så blir dette brikken som skal selge 5G Android-mobiler (multi GB) neste år, og blir altså som del av den første bølgen – det er nemlig ventet at Apple venter til 2020, trolig for bedre dekning, før de avduker en iPhone med 5G.

Qualcomms partnere, AT&T og Verizon, demonstrerte under pressekonferansen, fungerende 5G-mobiler som selv pressen fikk prøve. Tidligere har dette vært mer test-enheter som ble demonstrert bak lukkede dører.

Dette bekrefter Snapdragon 855 i Galaxy S10:

Annonse


Qualcomm skal levere dette på Samsung S10-modeller i Europa.
Qualcomm skal levere dette på Samsung S10-modeller i Europa. (Ill.: Qualcomm)
De viktigste egenskapene.
De viktigste egenskapene. (Ill.: Qualcomm)

Den første 5G-mobilen med 855 lanseres i første halvdel neste år

AI må vi vel også nevne, for delen som tar seg av dette er nå 3 x kjappere, og for kamera-teknologi har Qualcomm, som Google med Pixel-serien, inkludert en “Computer Vision ISP” som vil hjelpe deg ta bedre bilder.

Vi får vite mye mer om brikken i morgen.

Annonse


Annonse


Annonse