Snart kommer det både en oppdatering som gjør vindusviskerne smartere, samt en rekke nye Easter Eggs.

Annonse


Regn-oppdatering kommer til Tesla med nye Easter-eggs

Med introduksjonen av Autopilot 2.0 valgte Tesla å droppe den tradisjonelle regnsensoren som er å finne i biler for å koordinere vindusviskerne i takt med regnet. I stedet valgte de en løsning som innebærer et nevralt system for å oppdage regn med kamera.

Vil forbedres med mer data

Betaversjonen lanserte tidligere i år, men folk har ikke latt seg imponere i særlig stor grad av den nye måten å gjøre det på, til tross for hvor fancy det høres ut.

Med alle klagene som har kommet inn om at den tradisjonelle regnsensoren fungerte bedre, har Tesla gjentatte ganger gått ut og forsikret om at systemet vil forbedres over tid i det den samler mer og mer data: målet er at de viskerne skal være ekstremt presise med å anslå mengden med regn for så å tilpasse viskerhastigheten deretter.

Annonse


På Twitter skriver han altså at det kommer en programvareoppdatering neste måned som tar sikte på å forbedre nevrale regnsensoren. Kunden som har henvendt seg til Tesla-sjefen på Twitter er forståelig nok frustrert av å måtte bruke manuell styring av viskerne, noe som ikke lar seg gjøre på veldig enkelt vis ettersom Model 3 ikke har en tradisjonell pinne som i andre biler.

Morsom oppdatering

Utover dette lover Musk en oppdatering med nye “easter eggs” til alle tre modellene før jul:

Det finnes allerde flere såkalte Easter Eggs i Tesla, blant annet skrev vi om Atari-spillene som emuleres på bilens skjerm.