Pixel 3 har et veldig bra kamera når det ikke er ødelagt.

Annonse


Google nekter brukere erstatningsenhet

I vår Pixel 3-test skrev vi at Google utfører kamera-magi, men hva slags nytte gjør det dersom kameraet velger å svikte helt? Det blir en stadig lengre liste med folk som opplever at kameraet på deres Pixel 3 blir helt ubrukelig etter å ha blitt rammet av en feil, og det kommer ingen indikasjoner på at Google hjelper de rammede brukerne.

Flere former

På Googles egne forumer samt Reddit er det flere som har meldt fra om den “fatale” kamerafeilen, der noen opplever å få en melding der det står at de ikke kan koble til kameraet når de prøver å bruke et tredjeparts-program til å få fram kameraet.

For andre kommer feilen i en annen form, der det står rett ut at kameraet har støtt på en fatal feil. I begge tilfeller har det for enkelte vært en midlertidig fiks ved å starte telefonen på nytt, mens andre ikke har blitt kvitt problemet selv etter formatering til fabrikkinnstillinger.

Annonse


Må bare vente

Hittil har ikke Google kommet med en oppdatering for å rette i feilen, og veldig mange av de rammede blir nektet erstatningsenhet fra Google. Selskapet sier likevel at at de er oppmerksomme på de kamerarelaterte problemene og at utviklere er på saken for å komme med en oppdatering, men at brukere inntil videre bare må vente.

TEST: Pixel 3 XL – Google utfører kamera-magi, men resten er kjedelig

Er du fornøyd med din Pixel 3?

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse