Det nylig avslørte patentet viser at Samsung kan ha en ny idé for hva et nettbrett skal være i fremtiden.

Annonse


Glem den brettbare telefonen – se hva Samsung har gjort nå

Det var naturlig nok mye oppstyr rundt Samsungs fremvisning av deres brettbare telefon med Infinity Flex-display forrige uke – Samsung Galaxy F (eller X) er ryktet til å lansere tidlig neste år med en pris tilnærmet 15 000 norske kroner. Nå kan det i tillegg se ut som Samsung jobber med et nettbrett som kan brettes: ikke bare én, men to ganger.

Helt nytt konsept

Det amerikanske patentkontoret har nemlig godkjent patentet for et nettbrett som kan brettes i tre flater som vist i bildet under:

Av illustrasjonene går det fram at konseptet potensielt kan bruke Infinity Flex-display på et nettbrett med to hengsler som legger opp til tre skjermer som blir et eneste stort display når man bretter det ut på begge sider.

Annonse


Mange muligheter

Illustrasjonene viser frem en rekke måter man kan variere bruken på, eksempelvis går det an å bruke to av skjermene fremfor alle tre: da blir den siste skjermen inaktiv og nettbrettet blir litt mer praktisk å bære på seg.

Vi har ingen indikasjoner på om denne finner sin vei til produksjon, men konseptet fremstår som et friskt pust og med bakgrunn i at vi vet Samsung har teknologien til å gjøre realitet ut av dette så er det ikke utenkelig å se noe til det i de kommende årene.

Se patentoversikten her. 

Annonse